Zelf beleggen tegen scherpe tarieven - Today's Groep

Informatiepakket aanvragen Today's Brokers

Rekening openen Today's Brokers

Inloggen

Today's Comfort

Het Comfort platform blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, het is volledig in samenspraak met beleggers ontwikkeld. Het online handelsplatform heeft alle handelsmogelijkheden in één standaard koersoverzicht. 

Handelsplatform Comfort meer informatie

Today's Pro

U profiteert van het exclusief ontwikkelde Nederlandstalig professionele handelsplatform van Interactive Brokers. Zo beschikt u over alle tools die een professionele online belegger ook heeft. 

Handelsplatform Pro meer informatie

Today's Education

Hoe meer kennis u heeft over beleggen en over de valkuilen, hoe groter uw kansen op rendement. Bekijk het actuele aanbod van Today's Education, meld u aan en vergroot uw kennis. 

Leren beleggen bij Today's education, meer informatie

Tarieven

Onze tarieven voor online beleggen zijn al jaren één van de laagste in de markt. Zo haalt u meer rendement uit uw activiteiten. Lage tarieven: dat is snel verdiend! Bekijk de prijzen van opties, futures en aandelen:

Tarieven zelfbeleggen meer infomatie

De voordelen van Today’s

Zelf beleggen bij Today’s Brokers

Bij Today’s Brokers kunt u professioneel en gemakkelijk zelf online beleggen in een groot scala effecten en derivaten op 90 verschillende beurzen in 19 verschillende landen. Today’s biedt ‘execution only’ beleggingsrekeningen aan: Today’s Comfort en Today’s Pro.

Beide handelsplatformen zijn uniek, Today’s Comfort is zo ingericht dat zelfs een beginnende online belegger gemakkelijk orders kan uitvoeren en Today’s Pro is voor de actieve, meer ervaren handelaar. Wij hebben een uitstekende klantenservice, waar u met al uw vragen terecht kan. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om zonder extra kosten telefonisch een order uit te voeren. Kortom Today’s Brokers doet er alles aan om van u een tevreden klant te maken!

Btn_meer_informatie

Voor zelf online beleggen in Nederland kent Today's Brokers één van de laagste tarieven. Samen met een professioneel, razendsnel handelsplatform gaat het daarmee de strijd aan met de gevestigde orde. Bent u een actieve online belegger, stap dan over en profiteer direct. Ook van de professionele tools, gratis seminars en onze deskundigheid.