Handelsplatformen Comfort en Pro | Today's Brokers - Today's Groep

Handelsplatformen

Om goede rendementen te halen heeft een online belegger meer nodig dan alleen lage tarieven. Daarom biedt Today's Groep de meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde handelsplatformen van Nederland. Met handige tools en een overzichtelijke, intuïtieve interface die u nodig heeft om zo succesvol mogelijk online te beleggen.

Handelsplatform Today's Comfort: gemakkelijk zelf online beleggen

121018---todays -group ---screenshots -in -apple -schuin -links -comfort -1

Today's Comfort is het eerste gecrowdsourcte handelsplatform ter wereld. Het handelsplatform is namelijk mede ontwikkeld door de input van online beleggers zoals u! Dit uit zich voornamelijk in de gebruiksvriendelijkheid van dit platform. Wat Today's Comfort echt uniek maakt is dat het zowel de beginnende als de meer ervaren belegger, zeer eenvoudig en snel een order kan plaatsen tegen de vertrouwde lage tarieven die Today's mogelijk maakt.

Btn_meer_informatie


Handelsplatform Today's Pro: grenzeloos beleggen

Handelsplatform Pro

U profiteert van het exclusief ontwikkelde Nederlandstalig handelsplatform van Interactive Brokers. Zo beschikt u over alle technische tools die een professionele handelaar ook heeft. Het platform staat al ruim 30 jaar bekend als betrouwbaar, geavanceerd en is uitermate stabiel. Bovendien heeft u toegang tot 80 beurzen in 16 landen. Kortom meer mogelijkheden dan bij alle andere Nederlandse brokers en banken tegen zeer scherpe tarieven.

Btn_meer_informatie

 

Rekening Openen