Introductie cursus Technische Analyse & (Day) Trading: SPECULEREN

Introductie cursus Technische Analyse & (Day) Trading: SPECULEREN
Locatie: Emmastraat 54, te Hilversum Datum: 26-05-2017
Prijs: 99,95

Speciaal voor deze cursus komen de ”Van Dongen Broeders” samen Frank van Dongen (Cees Smit) & Ronald van Dongen (Gerard Kaldewaaij).

In deze cursus leren zij u hoe u Technische Analyse het beste kan gebruiken bij beleggen en speculeren. Deze cursus is geschikt voor beleggers die kiezen voor langere termijn beleggingen, maar ook zeer beschikt voor beleggers die een begin willen maken met het ”professionaliseren” van hun tradingtechnieken voor de korte termijn. Naast Technische Analyse zullen we ook strategieën bespreken, zoals Pair Trading en Optie Strategieën.

Bewezen succes met Trading

Met Cees Smit, directeur Today’s Groep en fondsmanager van het Actief Offensief Fonds (vroeger Lage Landen fonds) en Gerard Kaldewaaij met zijn Fasttrack portefeuille (+1065% op jaarbasis) die speciaal overgevlogen komt uit Marbella heeft u twee mentoren die -bewezen- succesvol zijn met beleggen en waarvan de resultaten ook te volgen zijn. Daarnaast staan Cees & Gerard ook bekend als ”TradingTwin” en hebben een eigen indicator: Twindicator.

De cursus betreft een dagvullend programma en is incl. lunch. 

 Aanmelden voor deze unieke cursus kan via onderstaand aanmeldformulier, meldt u snel aan VOL=VOL!