“Handle your clients with care”

Wij garanderen veiligheid, betrouwbaarheid en integriteit van al onze dienstverlening aan jou. Dat zijn wij uiteraard wettelijk verplicht. Maar het is meer, veel meer. Het is een vorm van dienstverlening waarbij de klant nog gewoon koning is. Wij geloven in betrouwbaarheid door kwaliteit. Daarbij werken wij alleen met derde partijen samen als die partijen dezelfde hoge eisen stellen aan bescherming van hun cliënten als wijzelf.

Bescherming door intern toezicht

Today’s Groep heeft een transparante interne organisatiestructuur met strikte interne controles. Onze compliance officer fungeert als intern toezichthouder. Daarnaast houdt onze accountant toezicht op onze interne financiële en administratieve organisatie.

Bescherming door extern toezicht

Bescherming van onze cliënten is ingebed in de wet- en regelgeving. De Wet Financieel Toezicht is op alle dienstverlening van Today’s Groep van toepassing. Today’s Groep beschikt over alle benodigde vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Wij zijn deelnemer aan het Dutch Securities Institute (DSI). Daarnaast zijn wij aangesloten bij het onafhankelijke klachteninstituut Kifid.

Bescherming door internationaal toezicht

Today’s Groep werkt voor online brokerage samen met Interactive Brokers. Interactive Brokers staat geregistreerd bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en de Commodities Futures Trading Commission (CFTC) en beschikt over alle vereiste vergunningen. Interactive Brokers heeft een A-/A-2 rating van Standard & Poor’s. Dat betekent dat Interactive Brokers een betrouwbare, financieel solide partij is.

Klik hier voor de bescherming van Today’s Brokers.
Klik hier voor de bescherming van Today’s Vermogensbeheer.
Klik hier voor de bescherming van Today’s Tomorrow (beleggingsfondsen).