SAM_8805_alpha

Cees Smit

FunctiePartner, Algemeen Directeur en Senior Vermogensbeheerder

OpleidingATC

“Goede informatie en kennis zijn de eerste stappen naar succes.” Dat is het motto van Cees Smit, algemeen directeur, vermogensbeheerder en fondsmanager bij de Today’s Groep. Sinds 1986, dus nog voor de beurscrash van 1987, is Cees Smit een actieve Amsterdamse handelaar en heeft hij zijn sporen verdiend in diverse leidinggevende functies bij meerdere grootbanken. Naast zijn specialisatie in derivaten constructies en liefde voor Today’s heeft hij ook een welversneden pen. Onder het pseudoniem Frank van Dongen schrijft hij wekelijks beurs gerelateerde columns voor IEX.nl. maar ook op andere sites en bladen worden artikelen gepubliceerd.
SAM_8798

John Lowe

FunctieSenior Vermogensbeheerder & Sales For Tomorrow

John studeerde zowel Geschiedenis als Algemene Letteren in Amsterdam. Hij houdt van reizen naar kleine, schilderachtige kustplaatsen in Zuid Europa, lezen en sporten. Zijn grote passies zijn tijd doorbrengen met zijn familie en zijn werk. Vooral het zoeken en doorvoeren van de optimale verhouding tussen rendement en risico in de portefeuilles vindt hij geweldig.
piet

Piet den Ouden

FunctieSenior Vermogensbeheerder

Piet is na zijn middelbare school in 1981 bij de ABN Bank begonnen en heeft zich daar diverse facetten van de beleggingswereld eigen gemaakt. Na de fusie tussen ABN en AMRO in 1991 is hij uitgenodigd om de 1e gezamenlijke opleiding Beleggingsadviseur (genoemd De Kweekvijver) te volgen. Hierbij kwamen niet alleen alle beleggingsaspecten aan bod maar werd ook geacht alle relevante NIBE opleidingen met goed gevolg te doorlopen.
alexander-2

Alexander Manos

FunctieHead of Private Wealth Management

In 1994 behaalde Alexander zijn doctoraal aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Met ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij diverse grootbanken (nationaal) en family offices (internationaal) is hij bij Todays Vermogensbeheer verantwoordelijk voor business development en beheer van de (U)HNW klanten. Serviceverlening staat bij hem hoog in het vaandel zonder de zakelijke belangen uit het oog te verliezen. Zijn credo is dan ook: ‘Ik ben trouw aan mijn relaties en mijn relaties zijn trouw aan mij’.
Kevin1

Kevin Persijn

FunctieVermogensbeheerder

OpleidingBBA Finance & Financial Services Management

Tijdens zijn studie was Kevin al werkzaam voor diverse vermogensbeheerders. In 2007 begon hij in het vak en sindsdien heeft hij zich snel ontwikkeld. Inmiddels werkt Kevin  als Vermogensbeheerder voor de Today's Groep waar hij het kompas is voor veel particuliere relaties op de financiële markten. Hij is betrokken bij de vorming van het beleggingsbeleid, het samenstellen en beheren van de vermogensbeheerportefeuilles en het onderhouden van de relaties met onze vermogensbeheerklanten.