Identiteit Today’s Vermogensbeheer

Today’s Vermogensbeheer onderscheidt zich los van persoonlijke aandacht en de vanzelfsprekende duurzame relaties met haar cliënten, door een actief beleggingsbeleid.

Discretionair beheer begint met een goed gesprek met uw vaste relatiebeheerder. Ons gehele team van beheerders heeft een jarenlange ervaring. Met onze succesvolle modulaire beleggingsstructuur betrekt Today’s Vermogensbeheer de cliënt bij het vormgeven van zijn of haar portefeuille. Elke module heeft een eigen beleid en past bij het gewenste risicoprofiel van de cliënt.

Ook als u regelmatig geld onttrekt voor de belastingbetaling of andere betalingen is er een cashflow portefeuille die dit faciliteert.

Alle portefeuilles worden actief gemanaged waarbij de juiste spreiding over beleggingscategorieën, markten en vermogenstitels het verschil maken, maar ook wordt er slim gebruik gemaakt van derivaten (opties). Door actief in te spelen op de actuele macro-economische en markt situatie zorgt Today’s Vermogensbeheer ervoor uw vermogen te behouden en op langere termijn te laten groeien. Today’s Vermogensbeheer verstrekt onafhankelijk advies en ontvangt hiervoor geen vergoedingen van derden.