Waarom Klassiek vermogensbeheer

  • Vanaf €250.000,-
  • Vermogensbeheer volgens onze slimme modelportefeuilles
  • Afgestemd op uw beleggingsprofiel
  • Absoluut rendement tegen lage, transparante kosten

Heeft u vragen?

Bel: +31(0)35 303 5690 of mail naar info@todaysgroep.nl

318x63_Beheer

Klassiek vermogensbeheer bij Today’s is vermogensbeheer volgens onze slimme uitgebalanceerde profielportefeuilles. Onze profielportefeuilles variëren van zeer offensief, via offensief, neutraal en defensief tot zeer defensief. Samen met u kijken we welk profiel het beste bij u past. Dit hangt af van hoeveel risico u kunt en wil nemen en voor welke periode u uw geld opzij kan zetten.

Today’s Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder die niet gebonden is aan een beleidsbepalende grootbank. Zo kunnen we voor u altijd de producten kiezen, die de marktsituatie optimaal benutten en kostenefficiënt zijn. Die onafhankelijkheid is voor u de garantie dat wij de ruimte hebben rationeel te handelen bij onverwachte of onlogische marktbewegingen en uw belang vooropstellen.

Veilig vermogensbeheer bij Today’s

Today’s Vermogensbeheer staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Today’s Vermogensbeheer is een aan het Dutch Securities Institute (DSI) deelnemende instelling en onze vermogensbeheerders zijn dan ook DSI geregistreerd. Ook zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).