Kosten en bijbehorende lasten

Voordat u gaat beleggen is het goed om te weten welke kosten u kunt verwachten en achteraf hoeveel kosten u heeft gemaakt. Today’s Vermogensbeheer geeft u zowel vooraf een inschatting, als achteraf een overzicht van de kosten die u betaalt voor het laten beheren van uw vermogen.

Transparantie staat bij Today’s Vermogensbeheer hoog in het vaandel, zo zijn wij ook  transparant over de kosten die u kunt verwachten bij het beheer van uw portefeuille. Met het intreden begin 2018 van de Europese wetgeving MiFID II is een transparante kostenstructuur een vereiste geworden.

Bent u geïnteresseerd in de meerwaarde die onze maatwerk dienstverlening biedt? Wij gaan graag met u in gesprek! Wij geven u  vrijblijvend inzicht in het vermogensbeheer voor uw persoonlijke situatie en de daarbij behorende kosten. Voorafgaand aan de dienstverlening betreft dit een inschatting van de totaal te verwachten kosten (ex-ante) en achteraf de werkelijk gerealiseerde kosten (ex-post).

Om u een indicatie te geven van de te verwachten kosten inclusief BTW treft u onderstaand een voorbeeld. Today’s Vermogensbeheer werkt samen met verschillende depotbanken en zal samen met u tijdens de intake een afweging maken tussen Binck Bank en Interactive Brokers.

Uitgangspunten:

· Omvang vermogen: € 300.000,-
· Risicoprofiel: Neutraal
· Modulaire opbouw: Kernportefeuille (100%)
· Depotbank: Interactive Brokers
· Op kwartaalbasis: Kosten worden per kwartaal achteraf gerekend

kosten vb

Graag geven wij u vrijblijvend op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren een indicatie van de kosten en het beleid van Today’s Vermogensbeheer.

Neem hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer 035-3035690 of per e-mail naar info@todaysgroep.nl. Meer informatie over de kostenstructuur van Today’s Vermogensbeheer treft u hier.