Continu Click Fonds

Beschermd beleggen Factsheet
Profiteren van stijgende aandelenmarkt 
Bescherming van 90% van de hoogst genoteerde waarde. EBI
 Lopende Kostenfactor 1,47%.

Inspelen op een herstellende economie? Met het Continu Click Fonds profiteert u van een koersstijging in de 25 aandelen met de grootste marktkapitalisatie op de Amsterdamse effectenbeurs (AEX-index). Wanneer de markt tegenzit, wordt u beschermd doordat we rendementen vast klikken en voor 90% in defensieve beleggingen zitten.

Het Continu Click Fonds is een actief gemanaged fonds, gebaseerd op de oude clickfonds theorieën. Echter door de huidige extreem lage rentes is er een vernieuwing nodig om het voor u goed te laten werken. Gemakkelijk gezegd bestaat het fonds voor 90 procent uit zeer defensieve obligatiestrategieën waarbij u ook beschermd kan worden tegen een rentestijging. Naast dit veilige gedeelte wordt met het overige deel getimed in de AEX-index geparticipeerd met hefboomproducten. Zo heeft u als investeerder wel de kans om in een opgaande beweging geld te verdienen, maar in neergaande aandelenmarkten loopt u slechts beperkt risico.

 

Actief Fonds Offensief

Actief inspelen op veranderende marktomstandigheden. Factsheet
Ook in dalende markten rendement. EBI
 Lopende Kostenfactor 1,45%.

 

Speel in op veranderende marktomstandigheden met het Actief Fonds Offensief. Met een uitgebalanceerde beleggingsmix van aandelen, trackers (ETF’s), obligaties, beleggingsfondsen en derivaten spelen we in op koersdalingen en stijgingen. Door te kunnen profiteren van koersdalingen was een financieel crisis jaar als 2008 een goed jaar voor dit fonds met een rendement van meer dan 230%!

Het For Tomorrow Actief Fonds Offensief is de nieuwe naam voor het Lage Landen Fonds (Today’s Tomorrow Actief Offensief Fonds). Het fonds doet geen hyperactieve of day trading strategieën, maar zeker geen buy and hold. Het is een actief fonds wat zich aanpast aan de marktomstandigheden en continu op zoek is naar kansen op de markt. Op de bekende beleggingssite IEX.nl is het fonds al vanaf 1999 bekend als de Lage Landen portefeuille en werd vooral bekend om de grote positieve uitslagen in negatieve markten. Deze laatste eigenschap maakt het fonds bijzonder geschikt om te mixen in de portefeuilles.

Neutraal Balans Fonds

 Lopende Kostenfactor: 1,39% Factsheet
 Actief allocatie en selectiebeleid in een gespreide portefeuille EBI
 Wij speuren internationaal naar kansen en bewaken de risico’s  
 Doelstelling rendement 4% tot 8% per jaar, historisch 6,22%

Op zoek naar een alles-in-1 oplossing? Dan zoekt het Neutraal Balans Fonds voor u de beste beleggingen. Wij wegen alle mogelijkheden voor u af, of het nu Braziliaanse small caps, de goudprijs, zonnepaneel aandelen of obligaties van opkomende landen zijn, de fondsmanagers volgen wereldwijd de ontwikkelingen. Waar zij kansen zien slaan zij toe. Natuurlijk altijd met mate, want de fondsmanagers beleggen risicobeperkend. 

Ongeveer de helft van het fonds wordt veilig belegd met de nadruk op obligaties. De andere helft wordt risicovol belegd met de nadruk op individuele aandelen en gespreide aandelenindex trackers. Daarnaast kunnen -indien aantrekkelijk- ook andere categorieën als vastgoed, grondstoffen, high yield en private equity aan bod komen. Al met al een gezonde mix die op langere termijn een mooi rendement weet te bieden terwijl de risico’s actief worden gemanaged. Het fonds is daarom voor veel beleggers geschikt als bouwsteen voor het vermogen.

 

Wereldwijd Beleggen Fonds

Efficiënt beleggen in de wereldwijde aandelenmarkt. Factsheet
Onderliggend fysieke stukken.
Geen dividend lekkage. EBI
 Lopende Kostenfactor 0,56%.

Beleggen in de 250 grootste bedrijven binnen een universum van de 600 meest liquide aandelen wereldwijd. Met het Wereldwijd Beleggen Fonds belegt u op een kostenefficiënte manier in een zeer gespreide aandelenmix. Bespaar op de transactiekosten van uw broker en beleg met één transactie in 12 verschillende sectoren verspreid over 16 verschillende landen.

Het Wereldwijd Beleggen Fonds is een passief fonds wat via trackers profiteert van de stijging van de wereldwijde aandelenmarkten. For Tomorrow doet dit op een kostenefficiënte wijze en zorgt hierbij dat u geen rendement verliest door dividend lekkage.

Tracker Fonds Zeer Defensief 

Efficiënt beleggen in wereldwijde obligatiemarkt. Factsheet
Onderliggend fysieke stukken.
Geen dividend lekkage. EBI 
 Lopende Kostenfactor 0,49%.

Beleggen in een brede mix van wereldwijde staats- en bedrijfsobligaties. Deze uitgebalanceerde mix geeft u als belegger rust en zorgt voor een stabiele vermogensopbouw. Het is een defensieve belegging met een optimale risico-rendementsverhouding.

Het Tracker Fonds Zeer Defensief is een passief beleggingsfonds dat gespreid belegt in obligaties wereldwijd. Het fonds belegt in producten waarmee u in honderden obligaties participeert. Door deze spreiding wordt uw risico verlaagd. For Tomorrow bepaalt daarnaast wel actief in welke looptijden er belegd wordt en houdt daarmee grip op veranderingen in de rentecurve.