Moderne aanpak en flexibiliteit

Today’s Vermogensbeheer is sinds 2003 als onafhankelijke vermogensbeheerder actief op de Nederlandse markt. Today’s biedt de particuliere belegger wat de grootbank laat liggen: echt maatwerk en volledige flexibiliteit vanaf €250.000 belegbaar vermogen. Onze klanten vinden bij ons de moderne aanpak en korte lijnen die men elders niet kan bieden.

Maak persoonlijk kennis

De vermogensbeheerders van Today’s bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek uw persoonlijke situatie. Op basis van uw doelen en wensen doen wij een portefeuillevoorstel, dat in overleg verder kan worden aangepast. Als we het helemaal eens zijn over de invulling openen wij de nieuwe rekening bij één van onze depotbanken en vullen we de portefeuille in.

Core-satellite strategie

Hoewel iedere portefeuille anders is, maken wij over het algemeen gebruik van een zogenaamde ‘core-satellite strategie’. Dit betekent dat we een fundament (‘core’) van beleggingen gebruiken die de markten op een slimme en efficiënte manier volgen en daarnaast met kleinere actieve posities (‘satellites’) inspelen op actuele ontwikkelingen of de portefeuille beschermen. Hoe de ‘core’ en ‘satellites’ precies worden ingevuld hangt helemaal af van uw situatie.

24/7 online inzicht in uw portefeuille

Wanneer het opbouwen van vermogen daadwerkelijk is begonnen heeft u 24/7 online inzicht in uw portefeuille, waarbij u ook eenvoudig onze mobiele apps kunt gebruiken. Als je vragen hebt over de ontwikkeling van uw portefeuille kunt u ons altijd telefonisch bereiken voor extra uitleg. Daarnaast blijven we natuurlijk meedenken als veranderingen in uw persoonlijke situatie vragen om wijzigingen in uw financiële plan. Geld opnemen kan vrijwel altijd binnen een dag en storten is ook heel eenvoudig. U bent daarin dus volledig flexibel.