Waarom Maatwerk vermogensbeheer

  • Vanaf €500.000,-
  • Afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie
  • Actief beheer
  • Eerlijke en transparante kosten

Heeft u vragen?

Bel: +31(0)35 303 5690 of mail naar info@todaysgroep.nl

318x63_Beheer

Als u kiest voor maatwerk vermogensbeheer bij Today’s Vermogensbeheer, kiest u voor vermogensbeheer afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Wij beheren uw vermogen volgens het met u vastgestelde mandaat. Dit betekent dat we samen met u de fundamenten van de strategie binnen uw portefeuille bepalen. Periodiek toetsen we dit proces en vertalen wij uw wensen en doelen naar uw portefeuille.

Today’s Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder die niet gebonden is aan een beleidsbepalende grootbank. Zo kunnen we voor u altijd de producten kiezen, die de marktsituatie optimaal benutten en kostenefficiënt zijn. Die onafhankelijkheid is voor u de garantie dat wij de ruimte hebben rationeel te handelen bij onverwachte of onlogische marktbewegingen en uw belang vooropstellen.

Veilig vermogensbeheer bij Today’s

Today’s Vermogensbeheer/Today’s Beheer is een handelsnaam van MIJN Effecten B.V. MIJN Effecten B.V. heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) alle benodigde vergunningen verkregen.