Waarom Specials vermogensbeheer

  • Vanaf €500.000,-
  • Beheer volgens het unieke geautomatiseerde RAMM-model
  • Actieve monitoring door onze vermogensbeheerders
  • Eerlijke en transparante kosten

Heeft u vragen?

Bel: +31(0)35 303 5690 of mail naar info@todaysgroep.nl

318x63_Beheer

Binnen Today’s Vermogensbeheer Specials werken wij met het RAMM-model. Jaren research liggen ten grondslag aan dit model. Het RAMM-model is een volledig geautomatiseerde methode waarmee een computer na het volgen van een rekenmodel een vijftal – of op Europees niveau – een tiental fondsen selecteert die aan het begin staan van een nog grotere beweging.

Today’s heeft geconstateerd dat het RAMM-model een verbluffende out-performance ten opzichte van de AEX laat zien. Ondanks dat het hier gaat om computermodellen, wordt het menselijk aspect niet uit het oog verloren. Onze vermogensbeheerders focussen – en grijpen indien nodig in op onze gebruikelijke, accurate manier.

Today’s Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder die niet gebonden is aan een beleidsbepalende grootbank. Zo kunnen we voor u altijd de producten kiezen, die de marktsituatie optimaal benutten en kostenefficiënt zijn. Die onafhankelijkheid is voor u de garantie dat wij de ruimte hebben rationeel te handelen bij onverwachte of onlogische marktbewegingen en uw belang vooropstellen.

Veilig vermogensbeheer bij Today’s

Today’s Vermogensbeheer/Today’s Beheer is een handelsnaam van MIJN Effecten B.V. MIJN Effecten B.V. heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) alle benodigde vergunningen verkregen.